Om sthlm addict

Som 24 åring hittade jag till mitt första 12 stegsprogram. Det räddade mitt liv.

Så länge jag minns har jag varit beroende av en drog. Först socker, sen alkohol, cigaretter, snus, marijuana, kokain osv. Jag var besatt av droger till en nivå då jag prioriterade den över allt annat i mitt liv. Mitt liv föll i smulor. Jag klarade inte av skolan, min hygien och mina vänner ville inte vara med mig längre.

En dag fick jag hör att det fanns något som hette beroende och att det är en fysisk sjukdom i hjärnan. Jag sökte mig till en beroendespecialist och fick hjälp. Jag har levt drogfri sedan 2006.

Idag lever jag ett fungerade liv fyllt med glädje, kärlek, vänner, gemenskap och en tillit till en makt större än  migsjälv.

Du är inte ensam! Det finns en lösning!

Annonser

6 kommentarer till Om sthlm addict

 1. christer skriver:

  hej kolla in Criminals & Gangmembers Anonymous

 2. Ska genast ta och läsa igenom dina inlägg då jag skulle kunna beskriva mig själv som en sockeraddict light liksom har lätt för att överdosera på maten. Och ingen hellre än jag vill komma ur det beroendet.
  Hälsn
  Kristina

 3. Britt skriver:

  Så bra du skriver på din blogg. Så många bra SPECIALISTER du refererar till. Det finns många fler, bland annat Kostdoktorn Andreas Eenfeldt, http://www.kostdoktorn.se

  Besök hans blogg, där finns ett universitet av kunskaper.

  Lycka till i livet!

 4. AMB skriver:

  Är så ledsen just….har varit åter igen förlorat kampen mot sockret efter att ha klarat mig så bra i ett par månader….j-vla PÅSK! Googlade på nätet och hittade hit. Ska kanske försökt ta mig iväg på ett FAA möte ikväll…..om jag orkar vill säga…..blir så trött och slut då detta ta så mycket kraft och energi just nu.

  • sthlmaddict skriver:

   Påsk och andra högtider kan verkligen vara tuffa. Då är det extra viktigt att vi tar hjälp av varandra och ett FAA möte är ett jätte bra ställe att just hitta hjälp och andra.

   Du är värd att gå på ett möte!

   //sthlm addict

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s