Normalisera ditt blodsocker och rädda tusentals människor

Taget från Kostdoktorn.se för att sprida kunskapen om diabetes.

Diabetes

Det här är det viktigaste jag skrivit på länge. Som du säkert redan känner till är vården av diabetiker i Sverige en skandal. De får ännu oftast råd att äta kraftigt blodsockerhöjande mat. Precis den mat som bevisligen gör dem sjukare och får dem att behöva mer mediciner.

Skandalen påverkar dig: Även om du inte själv har diabetes så finns någon av de 350 000 svenskarna med sjukdomen säkert i din familj eller bland dina vänner.

Dagens kolhydratrika kostråd till diabetiker baseras inte på en enda vettig studie som visat bra effekt. De baseras bara på den numera motbevisade rädslan för naturligt fett. Det är hög tid att lägga den bakom oss. Förändringen är på gång men det går frustrerande långsamt.

Så hur kan vi hjälpa till att skynda på frågan, så att inte fler svenskar än nödvändigt blir blinda, dementa eller amputerade på grund av sin urspårade diabetes?

Det är dags för Google. Jag har helt arbetat om sidan som sammanfattar vad en diabetiker (eller någon i riskzonen) behöver veta:

Diabetes – normalisera ditt blodsocker

Målet är att den sidan ska vara det första som möter alla som googlar på ”diabetes” i Sverige. Det första sökresultatet som folk ser. Tror du det är omöjligt? Absolut inte, Kostdoktorn.se har redan blivit nummer ett på många stora sökresultat (exempelvis ”LCHF” och ”kolesterol”).

Diabetessidan är redan sökträff nummer fyra och med din hjälp kan den snart vara nummer ett. På så vis kan du revolutionera många diabetikers hälsa.

Här är vad du kan göra:

  1. Läs gärna sidan och kom med tips på hur den kan förbättras. Vad kunde göra sidan mer värdefull för personer med diabetes eller personer i riskzonen som googlar ”diabetes”?
  2. Sprid länken till sidan. Dela den gärna på Facebook exempelvis.
  3. Mest effektivt av allt: Har du en blogg eller nätsida? Länka gärna, exempelvis så här:diabetes. Ju fler som länkar till sidan desto högre hamnar den i Googles sökresultat.

Här är sidan igen:

Diabetes – normalisera ditt blodsocker

Annonser

Om sthlmaddict

Mitt liv som tillfrisknande addict (sockerberoende, alkoholist, nikotinist, narkoman, medberoende)
Det här inlägget postades i Sockerberoende och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Normalisera ditt blodsocker och rädda tusentals människor

  1. dahlium skriver:

    Hej! Undrar hur det gick till när du blev abstinent? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s